Щирокосмуговий доступ до Інтернету - послуги «ОГО!»

28.11.2013
 Укртелеком розширює географію надання  широкосмугового доступу до Інтернету - послуги «ОГО!»

Відтепер тисячі мешканців містечок і сіл у  ще  семи областях матимуть змогу користуватися швидкісним Інтернетом.

У жовтні компанія Укртелеком розширила географію наданняширокосмугового доступу до Інтернету -  послуги «ОГО!». Відтак швидкісний Інтернет від Укртелекому став доступним для мешканців ще 13  містечок і сіл у семи областях України. Зокрема,  тепер послуга «ОГО!»  вже є на Волині у селах Раків Ліс Камінь-Каширського району, Копачівка Рожищенського району,  Прилісне Маневицького району та смт. Люблінець Ковельського району.

Для забезпечення абонентів якісним швидкісним Інтернетом компанія й надалі розвиватиме послугу «ОГО!»  як  у великих містах, так і у селах. А кожен з абонентів, незалежно від місця його проживання, отримує незмінно високу якість послуги при доступній вартості.

Сьогодні послугою «ОГО!» від компанії «Укртелеком» в Україні  користується понад 1,6 млн. абонентів, завдяки чому компанія вже тривалий час посідає лідерські позиції на ринку широкосмугового доступу до Інтернету.

Про послугу «ОГО!»

Укртелеком пропонує виключно безлімітні тарифні плани, які здатні задовольнити найвибагливіших користувачів Інтернету. Компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному користувачу «ОГО!» тільки реальні для його телефонної лінії швидкості. Саме такий підхід дає змогу нашим абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою «ОГО!».

А щоб абоненти відчували всі переваги швидкісного Інтернету, компанія пропонує користуватися сучасними  Wi-Fi-модемами. Спеціально для цього в компанії діє приваблива акція «Модем з Wi-Fi для «ОГО!» за 1 гривню».

Розширюючи  можливості для   існуючих абонентів «ОГО!», Укртелеком  представив  послугу  «ОГО!Кіно». На спеціально створеному ресурсі ogokino.oll.tv – тисячі ліцензійних кінофільмів, серіалів та прямі трансляції у найвищій якості. Увесь контент доступний для перегляду в режимі он-лайн на максимальній швидкості до 24 Мбіт/сек, незалежно від швидкості тарифного плану «ОГО!», яким користуються абоненти Укртелекому. Вартість послуги протягом першого місяця складає 1 гривню, наступних – 30 гривень на місяць.

Компанія «Укртелеком» пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!» по всій території України.

Інтернет – це Укртелеком!

Для інформації

Про компанію Укртелеком

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» - мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6  мільйона клієнтів.

Завдяки унікальним можливостям власної мережі компанія здатна забезпечити надання на всій території України широкого спектра сучасних телекомунікаційних послуг: від звичайної телефонії та Інтернету для приватних осіб – до передавання даних, побудови віртуальних приватних мереж, організації відеоконференцій для корпоративних та бізнес-споживачів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Голова ПАТ «Укртелеком»: Лаша Мікава.

Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті ukrtelecom.ua та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.

Про СКМ

Компанія СКМ – професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Попов.

100% акцій СКМ належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Група СКМ включає в себе керівну компанію СКМ і всі бізнеси, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні (14 областей), Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна групу Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»), «Гірничі машини», «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.