Укртелеком побудував на Волині 70-ий майданчик доступу до мережі Інтернет

22.07.2014

Logo

Фахівці Волинської філії оператора в середині липня забезпечили доступом до всесвітньої павутини село Куснища Любомльського району. Новими користувачами безлімітного Інтернету від Укртелекому стануть 128 мешканців села.

Куснища – одне з найбільших сіл в Любомльському районі. У ньому працюють школа, фельдшерсько-акушерський пункт та бібліотека, які вже найближчим часом будуть підключені до Інтернету компанією Укртелеком. Місцеві жителі також активно підключаються до послуг оператора.

Поява безлімітного доступу до мережі Інтернет в українських селах і селищах якісно змінює в них життя його мешканців. Вони отримують нові можливості для професійної реалізації та навчання, для них розширюється можливість доступу до інформації, а також спілкування з близькими. Доступ до всесвітньої павутини сприяє розвитку малого та середнього бізнесу, місцевого самоврядування, можливостей медицини та освіти.

Нагадаємо, що надання послуг доступу до фіксованого Інтернету у Волинській області Укртелекомом розпочато у 2006 році. А сьогодні доступ реалізований в 45 населених пунктах області, 21 з яких – села.

Постійне розширення географії надання послуг Інтернет – це соціальна місія Укртелекому. Оператор постійно прагне забезпечити якісними і доступними послугами якомога більше мешканців України.

Інтернет - це Укртелеком