Популярний курорт Світязь на Шацьких озерах з інтернетом від Укртелекому

28.11.2014

Укртелеком продовжує сприяти розвитку невеликих населених пунктів, забезпечуючи їх безлімітним доступом до всесвітньої павутини. У другій половині листопада інтернет від оператора з'явився в курортному селі Світязь на Шацьких озерах.

У цій рекреаційній зоні крім великих оздоровчих та курортних об'єктів широко розвинений зелений туризм, насамперед за рахунок дрібних і середніх підприємців. Саме власники невеликих готелів найбільш активно підключають послуги оператора, а також сприяють розвитку інфраструктури регіону.

«У нас відпочивають не тільки українці, а й мешканці інших країн. Окрім можливості насолодитися природою, сучасній людині необхідні комунікації, а значить – потрібен доступ в інтернет. Завдяки Укртелекому, тепер ми забезпечимо гостям цю можливість за доступною для нас ціною», – стверджує Сергій, власник невеликого туристичного бізнесу.

Крім цього, пріоритетним для Укртелекому є і підключення до інтернету соціальних об'єктів. Так, першим абонентом у селі Світязь став місцевий дитячий садок. У цілому за перший тиждень роботи клієнтами оператора стали близько двадцяти місцевих жителів, ще кілька десятків уже подали заявки на підключення.

У складних економічних умовах доступ до безлімітного інтернету є важливою конкурентною перевагою для представників малого та середнього бізнесів. Укртелеком буде послідовно розширювати географію покриття інтернету в населених пунктах, розташованих у курортних і туристичних зонах. Це сприятиме розвитку приватного підприємництва, створенню нових робочих місць та зростанню економіки регіонів.

З початку року безлімітний інтернет від Укртелекому з'явився в 17 невеликих населених пунктах Волинської області, тільки за останні півтора місяці – в 11 нових селах і селищах.

Нагадаємо, що в першій половині листопада Укртелеком розширив географію надання інтернет-послуг на 24 села 10 областей України.