Більше 200 працівників Волинської філії Укртелекому зробили свій внесок у благоустрій 46 населених пунктів області

09.06.2015

Працівники Укртелекому у Волинській області взяли  участь у традиційній весняній корпоративній волонтерській акції  Групи СКМ «Чисте місто» 25 квітня 2015 року. Навести лад на вулицях, парках та скверах у 46  населених пунктах області загалом вийшли більше 200 працівників  філії та членів їх родин.

«Екологічний десант» Укртелекому працював у багатьох місцях: у парку Космонавтів у Володимир-Волинському, на Майдані Незалежності в Горохові, прибирав узбіччя до озера Соминець,  Меморіал Вічної Слави у Луцьку, а у Камінь-Каширському висадили 24 саджанці екзотичного дерева сумах (південна пальма). Під час толоки учасниками волонтерського проекту було зібрано та вивезено понад 26 тонн сміття.

Корпоративна волонтерська акція Групи СКМ «Чисте місто» – це приклад соціальної відповідальності бізнесу, яка полягає не лише в стабільній роботі підприємств та сумлінній сплаті податків та заробітної плати. Відповідальний бізнес завжди активно інтегрується у життя міст, сіл та селищ, де живуть та працюють його робітники. Спільні зусилля та командна робота на благо рідних міст та країни краще за все об’єднують людей.

Загалом на суботник в усіх областях України вийшло майже 17 тисяч співробітників Укртелекому.

Весняна толока вже стала гарною традицією для Укртелекому та інших підприємств Групи СКМ. У корпоративній волонтерській акції «Чисте місто» взяли участь працівники СКМ, Метінвесту, ДТЕК, Corum, UMG, Медіа Групи «Україна», Лемтрансу, Vegа та інших компаній.

P1020329.jpg

P1020344.jpg

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.