Близько 200 працівників Волинської філії Укртелекому зробили свій внесок у благоустрій 21 населеного пункту області

26.04.2016

Працівники Укртелекому у Волинській області взяли участь у традиційній весняній волонтерській акції «Чисте місто», що відбулася 23 квітня 2016 року. Навести лад на вулицях, парках та скверах 21 населеного пункту області загалом вийшли більше 178 працівників філії та членів їхніх родин

«Екологічний десант» Укртелекому протягом 19-23 квітня працював у багатьох місцях: у центральних парках м. Володимир-Волинський та м. Любомль, на березі озера ландшафтного заказника «Згоранські озера» в с. Згорани, в Центральному парку м. Горохова, на центральній площі смт. Шацьк - відомого на всю Україну курортного та рекреаційного центру, у м. Берестечку, одному з місць розташування найдивовижніших природних заповідників. Під час толоки учасниками волонтерського проекту було зібрано та вивезено понад 28 тон сміття, очищено близько 9000 кв. м території.

Корпоративна волонтерська акція «Чисте місто» – це приклад соціальної відповідальності бізнесу, яка полягає не лише в стабільній роботі підприємств та сумлінній сплаті податків та заробітної плати. Відповідальний бізнес завжди активно інтегрується у життя міст, сіл та селищ, де живуть та працюють його робітники. Спільні зусилля та командна робота на благо рідних міст та країни краще за все об’єднують людей.

Загалом на суботник в усіх областях України вийшло майже 7 тисяч співробітників Укртелекому.

DSCN0263.JPG

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за   технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ