ВАТ "Укртелеком" виповнилось 12 років!

15.12.2005
15 грудня 1993 року зареєстровано Українське об’єднання електрозв’язку “Укрелектрозв’язок”. Щиро вітаємо увесь багатотисячний колектив нашої компанії з цією визначною датою.

Бажаємо нових професійних досягнень, щастя та здоров’я! Ми пишаємося нашою компанією та нашими працівниками!

Укртелеком сьогодні – це компанія, яка займає лідируючі позиції на ринку телекомунікацій, яка обслуговує майже 10 мільйонів абонентів, і, щодня працює задля забезпечення усіх наших клієнтів якісними послугами.

Адже, основним нашим завданням є задоволення потреб жителів України у сучасних видах та послугах телекомунікацій і зв’язку. Саме для цього компанія проводить технічне переозброєння та реконструкцію існуючих морально застарілих і фізично зношених основних фондів; нарощує обсяги традиційних послуг, розширює їх спектр, активно впроваджує нові послуги, в першу чергу, за рахунок Інтернет-послуг. У цьому році ми, зокрема, представили нашим споживачам нову послугу «ОГО!» - ADSL-підключення до Інтернет, розширили географію надання послуг «Відкритий доступ», «РадіоСпот». Для споживачів Інтернет-послуг створено унікальну систему управління послугами Мій Укртелеком, яка дозволяє споживачам самостійно керувати послугами.
Для абонентів АТС із програмним керуванням ми пропонуємо цілу низку додаткових послуг, що дозволяє максимально ефективно використовувати телефон як для бізнесу, так і для приватного життя. Наш телефон дозволить Вам зекономити час, не пропустити жодного дзвінка, організувати конференц-зв’язок та багато іншого. Щоб замовити необхідну послугу, варто лише зателефонувати за номером 8-800-507-05-50 (дзвінки безкоштовні).

Загалом же, для зручності своїх клієнтів компанія запроваджує нові сервіси, які дозволяють споживачам швидко дізнатися максимум інформації про телекомунікаційні послуги, оплатити рахунки, не виходячи з дому чи офісу.

У 2005 році почала працювати централізована інформаційна служба підтримки споживачів. За номером 8-800-505-999-0 (дзвінки безкоштовні) можна отримати будь-яку інформацію про наші послуги.

Щойно ми представили нову послугу ВСЕсвіт - універсальну передплачену картку “ВСЕсвіт”, яка дозволяє заощаджувати на послугах міжміського та міжнародного телефонного зв’язку до 20%.

Особливу увагу компанія приділяє розвитку сегменту обслуговування корпоративних та бізнес-клієнтів – це і пакети послуг відповідно до потреб споживачів, і високий рівень надання повного спектру сучасних послуг, і індивідуальний підхід, і комплексне обслуговування. Компанія пропонує нові стандарти якості у обслуговуванні корпоративних клієнтів під торговою маркою Утел з урахуванням технічного потенціалу Укртелекому в цілому, що дозволяє надавати повний корпоративний пакет клієнтам у всіх куточках України.

Клієнти мають можливість отримати весь спектр послуг - від звичайного телефону до побудови корпоративних мереж, за єдиним договором, оплачувати послуги за єдиним рахунком, використовуючи привабливі корпоративні умови обслуговування.

Ми прагнемо до безперервного удосконалення в широкому розумінні. А це значно більше, ніж удосконалення технологічних процесів. Це довгострокові вкладення у майбутнє, впровадження нових технологій та ідей, інвестиції у розвиток співробітників. Це означає, що ми робили й надалі робитимемо усе можливе, аби завтра компанія стала сильнішою, ніж сьогодні. А головний “адресат” нашої роботи – клієнт, міг би об’єктивно оцінювати та відчувати усі переваги наших зусиль .
У наступному році ми й надалі працюватимемо задля розширення спектру послуг, щоб наступну свою річницю відзначити у колі абонентів мобільного зв’язку, 10 –ти мільйонного абонента фіксованого телефонного зв’язку, користувачів цифрового телебачення.

Для довідки

15 грудня 1993 року зареєстровано Українське об’єднання електрозв’язку “Укрелектрозв’язок” (з 1994 – “Укртелеком”), яке на початку 1998 року було реорганізоване в Українське державне підприємство електрозв’язку “Укртелеком” (відповідно до затвердженої Кабінетом Міністрів України програми реструктуризації об’єднання). Після проведення корпоратизації державного підприємства “Укртелеком” його було перетворено на відкрите акціонерне товариство. ВАТ “Укртелеком”, зареєстроване у січні 2000 року, є правонаступником Українського державного підприємства електрозв’язку “Укртелеком”.
За обсягом та дiапазоном послуг електрозв'язку Укртелеком є безперечним лiдером у сферi вітчизняних телекомунiкацiй. Товариство володiє первинною мережею, магiстральними та зоновими лiнiями зв'язку, надає всi види основних та найсучаснiших телекомунiкацiйних послуг — мiжнародний, мiжмiський та мiсцевий телефонний зв'язок, проводове мовлення, радiозв'язок, радiомовлення i телебачення, документальний електрозв'язок, вiдеоконференцзв'язок, супутниковий зв'язок, надання в оренду цифрових каналiв, ATM/Frame Relay, ISDN, доступ до Інтернету.
Укртелеком забезпечує мiсцевим телефонним зв'язком 9,7 млн. абонентів.Компанія є лiдером серед провайдерiв послуг доступу до Інтернету в Українi за кiлькiстю клiєнтiв — як фiзичних, так i юридичних осiб.

Сьогодні Укртелеком — це підприємство, що має у своєму складi 32 фiлiї, зокрема, 27 регіональних. У складi підприємства створенi вертикальнi органiзацiйнi структури з експлуатацiї первинної мережi зв'язку, з експлуатацiї мiсцевих мереж зв'язку та радiофiкацiї, з обслуговування споживачiв i продажу послуг тощо.

Укртелеком є спiвзасновником низки спiльних пiдприємств, що функцiонують на телекомунiкацiйному ринку України.